LENTE FOTOSHOOT

Home - LENTE FOTOSHOOT

Het prachtige lenteweer komt er aan. De natuur komt op gang, harten gaan sneller kloppen en samen met je vrienden, familie of geliefde ga je er weer op uit. Samen maak je nieuwe herinneringen of herleef je oude door weer naar dat ene speciale plek te gaan. Deze herinneringen wil je vastleggen. Je schiet een paar mooie selfies, maar je wilt eigenlijk meer sfeerfotos samen. Fotos die dat moment vangen, waar je later naar kan kijken en terug kan denken aan dat ene geluksmoment.

Dit soort momenten kan ik voor je vangen. Het enige wat je moet doen is mij en bericht sturen met je preciese wensen. Op de hand daarvan kunnen we een moodboard bepalen, een locatie kiezen, een eventuele plan B bedenken, een datum prikken en dan kunnen we de mooie herinneringen vastleggen.

Of je een portret wilt of een volledige “lifestyle” fotoreportage, ik ben er van overtuigd dat we er samen iets moois van kunnen maken.

De ene fotoreportage is de andere niet. Het is daarom op voorhand lastig aan te geven hoeveel het precies kost. Ik hanteer wel een aantal basis prijzen:

  • Portret alleen: €60,50
  • Portret met partner: €90,75
  • Portret met partner en huisdier (hond of kat): €114,95.-
  • Portret gezin (ex solo portretten): 181,50
  • Lifestyle fotoshoot: v/a €363.-

Bovengenoemde prijzen zijn gericht op een tijdframe van maximaal een uur voor een portret sessie en twee uur voor een “lifestyle” sessie. Ik ga niet streng op de klok kijken, het gaat mij immers om resultaten, maar bij een lange uitloop reken ik een uurprijs van €80.- per uur. Ook zijn deze prijzen exclusief MUAH ( make up en haar ) en eventuele locatie huur.

Neem contact met mij op voor een offerte op maat.