Websites

Home - Wat ik doe - Websites

Het programmeren en bouwen van websites heeft altijd mijn interesse gehad. Een creatief proces waarbij het eindresultaat een website op maat is. Voor de kenners: In 2000 scheef ik mijn eerste html regels. Daarna volgde al snel css en PHP. In 2013 ben ik met WordPress aan de gang gegaan en hier heb ik mij verder in gespecialiseerd. Inmiddels beheers ik het systeem zodanig dat het weinig geheimen meer heeft. Bestaande theme aanpassen, nieuwe theme bouwen, plugin techniek, WordPress specifieke code, multisite, multitaal, beveliging, Alles is mogelijk. Vrijwel alle onderstaande websites zijn op maat gemaakte WordPress websites of aangepast met behulp van child-themes.

Wil je samen met mij kijken naar de mogelijkheden voor jouw (nieuwe) website? Neem dan vrijblijvend contact op door hier te klikken. In het contactformulier kun je jouw wensen of vraag uiteenzetten. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren, uiterlijk binnen 24 uur.

    Kavaki pt

    Kavaki pt

    kavaki.nl Kavaki Personal Training & Coaching   Pam Gijsen wilde voor haar, toen nog op te starten, onderneming een website hebben. Tijdens het eerste gesprek, bleek dat de wens groter was dan alleen een website. Uiteindelijk, hebben we...