My visit to Star Wars Identities in Utrecht NL, January 20th of 2018

door | jan 20, 2018 | Places | 0 Reacties

Home - Blogs - Places - My visit to Star Wars Identities in Utrecht NL, January 20th of 2018

I had already given up the idea of beeing able to go there but 14 of January 2018, celebrating my birthday, I received two tickets for this exibition. My wife had contacted one of my brothers and they both made sure I could have this memorable day. Beeing a Star Wars fan from young age and growing up with the movies, toys, stories, models etc this day was one the best of the last few years.

I wasn’t allowed to bring in a film camera, so I went the old fashioned way and made photo’s. Here they are.

 


 

 


 

Worff - StarWars IdentitiesWorff

Mannelijke Mens

Ik ben opgegroeid op de stadsplaneet Coruscant, waar de mensen in mijn omgeving hun geld verdienden met alles wat ze tegenkwamen in hun misdadige omgeving. Tijdens feestdagen gingen mijn beste vriend en ik altijd feestvieren in de straten van het theaterdistrict.

Mijn ouders eisten discipline, maar steunden me als ik het nodig had en ik heb van hen mijn goede zintuiglijke vaardigheden meegekregen. Later heb ik tijd doorgebracht met de wijze Jedi Master Qui-Gon Jinn, die me dingen heeft geleerd die ik nog elke dag gebruik in mijn werk als Jedi Knight.

Ik kan me nog herinneren toen ik zag hoe een wrede tiran mijn planeet verwoestte. Ik trok me daar niet zo veel van aan, in plaats daarvan trainde ik een leger Rebels en verzon een plan om de tiran af te zetten.

Mensen zeggen vaak dat ik over het algemeen onzelfzuchtig en gedienstig ben, maar dat ik soms ook georganiseerd en voorbereid ben. Maar het allerbelangrijkste voor mij is eigen initiatief: we leven in een vrije wereld, dus ik vind dat we het recht hebben om te kiezen.

De Force is heel sterk in mij, dus het verbaasde me niet dat de Emperor op zoek is gegaan naar mij. Toen hij me totale macht bood in ruil voor mijn loyaliteit zei ik meteen ja en koos voor de Dark Side

 

Liked this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.