AddThis stopt er mee

door | apr 25, 2023 | work | 0 Reacties

Home - Blogs - work - AddThis stopt er mee

Al Jaren lang gebruik ik de diensten van AddThis voor de social media shares vanuit website posts en paginas. U kent dat wel dat knopje wat u onder of naast artikkels aan kunt klikken om het betreffende artikkel naar uw socials te sturen. AddThis had hier een goede oplossing voor die met een mooie set analytics kwam.

Nou viel het mij al een tijd op dat de wordpress plugins van AddThis geen updates meer kregen en in quarantaine stonden bij de WordPress.org repository. In eerste instantie dacht ik dant het wellicht vanwege de code updates die nodig zijn vanwege het uit roulatie gaan van php 7 en de volledige overgang naar php 8. Ik heb dus geduldig afgewacht.

Vandaag lees ik echter op https://www.addthis.com/ dat de dienst volledig stopt. Developers en gebruikers worden verzocht de AddThis code per onmiddelijke ingang van website te verwijderen. Dit raad ik dus ook aan om te doen. Een plugin die geen updates meer krijgt, gaat ook niet met zijn tijd mee. Dat betekent dat er veiligheidsgaten kunnen gaan ontstaan.

Heb je geen idee hoe dit moet of heb je geen tijd om je hier mee bezig te houden?  Neem dcontact met mij op, ik weet zeker dat ik een oplossing voor je hebt.

Wil je meer weten?     —–>

neem contact met mij op

Liked this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.