Kunstzin Diemen

door | apr 9, 2023 | Websites | 0 Reacties

Home - Wat ik doe - Websites - Kunstzin Diemen

Kunstzin Diemen is een vereniging van beeldend kunstenaars. Het contact is ontstaan via een van de leden. Zij en ik kennen elkaar al enkele jaren. Via Linkedin benaderde zij mij om te kijken wat de opties waren om de behoorlijk verouderde website naar een nieuw niveau te brengen.

Vanwege het gebruikersgemak werd besloten dat de site op basis van WordPress herbouwd zou worden. Tijdens de eerste vergadering werden de wensen, en look en feel van de homepage uitgesproken. Ik kreeg de vrije hand in de verdere invulling het uiterlijk van de overige sitedelen. De nieuwe website moest wel modern, maar strak en zonder al te veel effecten zijn. Ook moesten de leden op de voorpagina direkt zichtbaar en aanklikbaar zijn. Om dit te bereiken besloten we een slider neer te zetten waar per lid een uitgelichte afbeelding wordt getoond. Ook is er een ledenlijst neergezet. Beide plekken zijn aanklikbaar en de links leiden naar de respectievelijke lid profiel.

TECHNIEK

De site is d.m.v. de Divi pagebuilder responsief gebouwd en zodanig opgezet dat het voor de gebruikers makkelijk is om de content verder te beheren. Alle ontwerp gerelateerde delen zijn in de theme builder gemaakt. Op de singleposts en pages wordt gebruik gemaakt van custom velden, waardoor de beheerders alleen tekst hoeven in te vullen en zich geen zorgen hoeven maken over uiterlijk blokken. Deze website kunt u bezoeken op https://kunstzindiemen.nl/

Graag bedank ik Liska Koekoek voor de eerste contact, en Steven Dijk en Luc Howeling voor de prettige vergaderingen en open communicatie.

Heb je een website die nodig toe is aan een opfrisbeurt of heb je een gehele nieuwe nodig?

Neem dan contact met mij op. Ik weet zeker dat we samen iets moois kunnen neerzetten

neem contact met mij op

Liked this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.