Kavaki pt

door | jul 8, 2022 | Websites | 0 Reacties

Home - Wat ik doe - Websites - Kavaki pt

kavaki.nl

Kavaki Personal Training & Coaching

 

Pam Gijsen wilde voor haar, toen nog op te starten, onderneming een website hebben. Tijdens het eerste gesprek, bleek dat de wens groter was dan alleen een website. Uiteindelijk, hebben we voor haar het hele traject gerealiseerd. Dat traject bestond uit het digitaliseren en aanpassen van haar logo, het doen van een fotoshoot, het regelen van een domeinnaam met het betreffende hosting en het realiseren van een website waar alles bij elkaar kwam. Zij heeft zelf alle teksten geleverd.

Het Logo

Pam had het logo al bedacht en gemaakt. Het bestand was echter nog niet geschikt voor web. Gelukkig was het een simpele tekstlogo, dus hebben we het voor haar in Illustrator redelijk snel opnieuw opgebouwd. Vervolgens, in Photoshop, hebben we de digitale bestanden verder uitgewerkt en webgeschikt gemaakt.

Kavaki Personal Training & Coaching logo

 

De Fotoshoot

We hadden krachtige fotos nodig. Voor de fotoshoot hadden we twee plannen. Plan A was om met wat van haar trainingspullen naar buiten te gaan en samen met haar, en een of twee mensen er bij, haar trainingsprogramma vast te leggen. Plan B was om in een binnenocatie te shooten. Deze plan zouden we inzetten wanneer buiten minder makkelijk zou gaan. In geval van regen, bijvorbeeld. Nou… We leven in Nederland. Het werd dus plan B.

We hebben gebruik gemaakt van haar kleine studio. Het was passen en meten, want een octobox van 120cm en een softox van 30x120cm zijn toch echt groot in kleine ruimtes. Anyway, binnen een klein uurtje hadden we de shots die we nodig hadden.

 

De website

Hier is waar alles bij elkaar kwam. Wij hebben gebruik gemaakt van het WordPress core, waar we een child theme van de DiVi pagebuilder hebben geïnstalleerd. Deze hebben we hier en daar zelf aangepast. Dit alles wordt door ons op een van onze servers gehost. De resutlaat mag er wezen. Pam is blij, wij zijn blij.

Op 8 juli 2022 is deze website gelanceerd  https://kavaki.nl/ .

Heb je een website die nodig toe is aan een opfrisbeurt of heb je een gehele nieuwe nodig?

Neem dan contact met mij op. Ik weet zeker dat we samen iets moois kunnen neerzetten

neem contact met mij op

Liked this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.